2021 Yılı Burs Başvuruları Değerlendirme Sonuçları

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Eğitim ve Araştırma Bursları Yönetmeliği çerçevesinde Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından verilecek yüksek lisans ve doktora burs başvuruları değerlendirme süreci tamamlanmış ve mülakata girmeye hak kazanan adaylar belirlenmiştir.

Mülakata çağrılacak aday sayısı, Covid-19 salgını şartları dikkate alınarak burs ilanında yer alan puanlama ölçütleri kapsamında değerlendirilerek burs verilecek her bir alanda kontenjanın dört katıyla sınırlandırılmıştır.

Burs başvuru sonuçları www.turkiye.gov.tr adresinde yer alan Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Burs Başvurusu ve Sonuç Takibi uygulaması aracılığıyla sorgulanacaktır.

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına başvurmuş olan yüksek lisans öğrencilerinin burs mülakatları 8 Ocak 2021 Cuma günü 10.30-12.30 saatleri arasında, doktora öğrencilerinin burs mülakatları 13.30-15.30 saatleri arasında Yüksek Kurum toplantı salonunda yapılacaktır.

Adayların mülakata gelirken T.C Kimlik belgeleri, geçerli HES Kodları ve pandemi şartlarına uygun tedbirleri (maske siperlik vb.) alarak gelmeleri gerekmektedir.

Adres: Ziyabey Caddesi No:19 Balgat Çankaya ANKARA
İletişim Tel: (312) 284 34 18/1330