I. ETKİNLİK

2011 yılı Nevruz Kutlamaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi Uluslar Arası Türk-Kazak Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Yesevi Sanat Topluluğu”nun sunduğu “Nevruz Gösteri Programı”, 16 Mart 2011 tarihinde Malatya’da düzenlendi.

Tarih : 16 Mart 2011
Yer   : İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi, MALATYA
Saat : 19.00
 

II. ETKİNLİK

2011 yılı Nevruz Kutlamaları kapsamında Atatürk Kültür Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi Uluslar Arası Türk-Kazak Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Yesevi Sanat Topluluğu”nun sunduğu “Nevruz Gösteri Programı”, 17 Mart 2011 tarihinde Elazığ’da düzenlendi.

Tarih : 17 Mart 2011
Yer   : Fırat Üniversitesi, Atatürk Kültür Merkezi Salonu, ELAZIĞ
Saat : 19.00
 
Atatürk Kültür Merkezi, 2011 yılı nevruz kutlamalarını Hoca Ahmet Yesevi Uluslar Arası Türk-Kazak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirdi. Bu çerçevede, Türk Dünyası müzik ve halk danslarından oluşan ve Yesevi Sanat Topluluğu’nca sunulan bir gösteri programı düzenlendi. 16 Mart akşamı Malatya İnönü Üniversitesi, 17 Mart akşamı Elazığ Fırat Üniversitesi ve 21 Mart akşamı Ankara Hacettepe Üniversitesi kampüslerinde sunulan gösterilere, öğrenci ve öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdiler.